Onze Emmy’s: Beste Acteur in een Dramaserie

matthew-mcconaughey

Mijn bijdrage aan dit artikel van Serievisie is een korte ode aan Matthew McConaughey.

Floris: Matthew McConaughey in True Detective
Het is een van de meest drastische transformaties van welke acteur dan ook in de afgelopen jaren. Matthew McConaughey ging van pretty boy in romkoms als How Top Lose A Guy In Ten Days naar een ruige acteur zonder remmingen die zich helemaal verliest in zijn rollen. Eerst in The Dallas Buyers Club als een uitgemergelde, drugs dealende aidspatiënt en onlangs als grote ster naast Woody Harrelson in de hitserie van het jaar, True Detective. In acht afleveringen wist hij een personage neer te zetten dat zowel geloofwaardig psychotisch als geniaal is. Hulde voor deze herboren methodactor.

Klik hier voor het volledige artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s