Projecten

Reisgids ’t Gooi

Een super herkenbare gids voor inwoners van Laren, Blaricum, Hilversum, Bussum, Naarden en Huizen en voor mensen die nieuwsgierig zijn naar ’t Gooi.

Met deze reisgids (Begonnen in januari 2016) wil ik iets anders doen dan tot nu toe al gedaan wordt binnen de Gooise journalistiek. Ik maak het nieuws snackable en breng het met een attitude. Het nieuws is vooral positief want er is zoveel te zien en te ontdekken in ’t Gooi dat de gemiddelde Nederlander niet weet. Hier vind je de website en hier de Facebookpagina.

Janken & Eten

Ik heb anderhalf jaar als pizzaiolo gewerkt in een pizzeria in Laren. In die tijd schreef ik een column over pizza en Italië. Ze werden gepubliceerd door Da Portare Via (de pizzeria) en later ook op ditisitalie.nl. Door de vele goede reacties die ik kreeg en omdat ik het zonde vind om ze te laten verstoffen ga ik ze bundelen en als gratis ebook verspreiden. De titel heb ik ook al; Janken & Eten. Twee dingen waar Italianen zeer goed in zijn. Voor wie niet kan wachten staan ze hier.

Columns

Dit is Italië – Dé website met het laatste Italiënieuws, de leukste Italiëblogs, de lekkerste Italiaanse recepten, vakantietips in Italië en alles wat je verder maar wil weten over ‘il bel paese’. (Voorbeeld: Mad Professor Sergio)
Da Portare Via – Houtoven Pizzeria (Voorbeeld: Pizza op de Champs-Élysées)
Twee Nul – Grootste website over het amateurvoetbal (Column De geur van gras)
Voetbal International – Grootste voetbalsite van Nederland (Column Foppe struinend tussen de makaken)
Fok – Nederlandstalige website en online gemeenschap met grotendeels actuele inhoud (Column God verdomme blasfemie en Parodie)
Dichtbij – Regionaal getint nieuws en meer (Column Haiti en de duivel)