6 redenen waarom de La Place in Laren geweldig is

Nu de redding van La Place door Jumbo een feit is, is het tijd voor een ode aan de beste vestiging van het land.

Hei
Deze La Place ligt praktisch op de hei én naast de Hilversumseweg dus je bent er zo. Ideaal dus om even je hond uit te laten en een bakkie te doen of om gewoon uit te waaien.

Toiletjuffrouw
Hoe vaak maak je het niet mee dat je nodig naar de wc moet, wanhopig op zoek gaat naar 50 cent terwijl je levensmoe wordt aangekeken door één of ander mokkel? Niet bij de La Place in Laren. Ze lacht, maakt een praatje en ook de pepermuntjes zijn niet drie jaar over datum.

Zon
Je kan binnen zitten, maar ook buiten. Dat laatste is aan te raden, zelfs als het geen twintig graden is buiten. Je zit namelijk midden in de zon. Voor de mensen die het toch wat te koud vinden, maar wel maximaal van licht willen genieten ga je gewoon even in de serre zitten. Je kan zelfs je zonnebril ophouden.

Bn’ers spotten
geloof het of niet, maar bn’ers zijn ook mensen die hun boodschappen bij de plaatselijke supermarkt doen en een sateetje bestellen bij La Place. Met bonnetjes.

Doggybag
La Place is en blijft een wegrestaurant en dan hebben mensen wel eens haast. Tegenwoordig hoef je in Laren je half opgegeten broodje tonijnsalade niet meer weg te gooien, maar kun je hem meenemen in een doggybag of een mooi plastic bakje. Koffie idem. Gratis natuurlijk he, we blijven wel Nederlanders.

Werken
Er is zoveel ruimte dat er altijd wel een plekje voor de zzp’er is. Dus neem je laptopje mee, zoek een plek uit en schrijf dat boek waar je nooit aan durfde te beginnen. Of ga lekker Facebooken met een cappuccino voor je neus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s